top of page

Välkommen till Pizzeria 75 Kvadrat i Upplands Väsby!

 

Vi är din lokala pizzeria som serverar klassiska italienska pizzor och mycket annat gott. Vi använder oss enbart av de bästa och färskaste ingredienserna för att ge våra kunder den bästa möjliga smakupplevelsen.

Vad gör Pizzeria 75 Kvadrat's pizzor så goda?

Vi tror att hemligheten ligger i vår långa erfarenhet och kärlek till matlagning. Vi har många års erfarenhet av att baka pizzor och vårt recept är noga utvalt för att ge den perfekta kombinationen av smaker och konsistens.

Hur vi gör våra pizzor på Pizzeria 75 Kvadrat:

Vi börjar alltid med att använda oss av färsk och högkvalitativ deg som vi bakar i vår vedeldade ugn. Vi använder oss av enbart de bästa tomaterna för vår pizzasås och toppar sedan pizzan med färska och högkvalitativa ingredienser som vi själva har valt ut.

Vi har ett stort utbud av olika pizzor på vår meny, allt från klassiska Margherita till våra egna specialpizzor som Hawaii med färsk ananas och skinka eller vår Veggie med grillad paprika, zucchini och färsk champinjon.

Vi erbjuder även ett brett utbud av hamburgare, sallader,  grill, kebab och andra rätter för den som vill ha något annat än pizza. Alla våra rätter lagas med kärlek och omsorg för att ge dig den bästa smakupplevelsen.

Vi erbjuder både avhämtning och hemleverans via vår partner Foodora och qopla. Kom och besök oss på plats eller beställ din favoritpizza direkt till dörren. Vi ser fram emot att få servera dig på Pizzeria 75 Kvadrat i Upplands Väsby!

IMG-7327.jpg
nedladdning.jpeg
bottom of page